Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

ДЕБАТНИЙ ТУРНІР «ПРОБЛЕМИ МОЛОДІ»
ЛОГО "Ціль" та Львівське Відділення ВМГО "Дебатна Академія" запрошують усіх взяти участь у дебатному турнірі "Проблеми молоді", який відбудеться 27 червня 2010 року.Турнір проводиться з нагоди Дня молоді за підтримки Львівської міської ради. Докладніше...
26 червня 2010, 21:58   Коментарі [40]

Деба в маси!

Дебати в маси!

     16 червня 2010 року представники Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія» з метою популяризації та залучення нових облич у лави дебатерів провели тренінг в Громадській організації «Молодь до ВЛАДИ». Тренінг проводився на базі Міжрегіональної Академії Управління Персоналом, представники якої радо вітали наших дебатерів-тренерів Гантову Валерію та Доєву Вікторію.Докладніше...
23 червня 2010, 22:04   Коментарі [2]

День дебатера по-київськи
     Раді вітати, шановна громадо!
     Цієї сонячної суботи, 5 червня 2010 року, відбулися перші в історії існування Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія» дебати на свіжому повітрі, присвячені Дню дебатера 27 травня! Окрім самої гри в дебати, подія також передбачала презентацію ВМГО «Дебатна Академія» та дебатів в Україні загалом для широкої спільноти.Докладніше...
10 червня 2010, 20:16   Коментарі [1]

День Дебатера у Харкові
День Дебатера у Харкові 
     27 травня - день  заснування Всеукраїнської молодіжної  громадської організації "Дебатна  Академія" у цьому році позначився  для харків'ян особливою подією. Молоді активісти руху відзначали своє професійне свято - День дебатера, до якого був приурочений фінал Харківської Міський Дебатної ліги, який відбувся 27 травня 2010 року.Докладніше...
8 червня 2010, 18:56   Коментарі [5]

Рішення Президії ВМГО "Дебатна Академія"
06 червня 2010 року у м. Донецьк відбулась Президія ВМГО "Дебатна Академія". Розглянувши порядок денний, Президія ВМГО "Дебатна Академія" прийняла наступні рішення:
1. обрати Боярського Н. Ф. виконуючим обов'язки Президента ВМГО "Дебатна Академія".
2. обрати Лук'янчикова О. секретарем засідання Президії.
3. створити робочу групу по розробці наступних Положень: про членство, про Президію, про Наглядову раду, про Піклувальну раду та зобов'язати її створити відповідні Положення до наступного чергового засідання Президії. Відповідальність за створення робочої групи покласти на Секретаріат ВМГО "Дебатна Академія".
4. доповнити ст. 5 Положення "Про членські внески ВМГО "Дебатна Академія" частиною у наступній редакції: "Президенти відділень звітують про стан збору членських внесків 10 грудня, 10 березня, 10 червня та 10 вересня. Президенти відділень передають членські внески Президенту ВМГО "Дебатна академія" до 10 грудня, 10 березня, 10 червня та 10 вересня відповідно".
5. уповноважити О. Славського представляти інтереси ВМГО "Дебатна Академія" під час організації Літньої дебатної школи у м. Бердянську.
6. створити робочу групу по розробці внесення змін до Статуту ВМГО "Дебатна Академія". Відповідальність за створення робочої групи покладається на Секретаріат ВМГО "Дебатна Академія".
7. провести чергові Звітно-виборчі конференції місцевих осередків ВМГО "Дебатна Академія".
8. офіційним шляхом повідомлення про проведення Конференцій місцевих осередків ВМГО "Дебатна Академія" має бути офіційна розсилка Секретаріату ВМГО "Дебатна Академія".
9. членство членів ВМГО "Дебатна Академія", які не сплатять щорічний членський внесок до 30.06.2010 буде призупинено.
10. встановити квоту на представництво делегатів від місцевих осередків на Конференцію ВМГО "Дебатна Академія" 1:5 (один до п'яти).
11. офіційним шляхом повідомлення про проведення Конференції ВМГО "Дебатна Академія" є офіційна розсилка Секретаріату ВМГО "Дебатна Академія".
12. містом проведення Конференції ВМГО "Дебатна Академія" визначити м. Київ.
13. провести позачергову Конференцію ВМГО "Дебатна Академія" 25 вересня 2010 року.
14. затвердили головою оргкомітету позачергової Конференції ВМГО "Дебатна Академія" Нікішину Анну.
15. присвоїти звання почесного члена ВМГО "Дебатна Академія" Москаленко Анастасії, Коровіну Костянтину, Матвійчук Олександрі.
16. підтримати створення громадського руху "Стоп цензурі".

в.о. Президента ВМГО "Дебатна Академія"
Боярський Назарій

Секретар засідання Президії
Лук'янчиков Олег
Докладніше...
7 червня 2010, 20:15   Коментарі [1]

Дебатний турнір між Дебатним клубом МЦПД та Дебатним клубом "Intentio" у Донецьку

     Як відомо, ДК МЦПД за результатом Донецької дебатної ліги став кращим клубом відділення. Однак, як це завжди трапляється, лаври переможців не дають спокою іншим кандидатам. І незадовго після цього новостворений на ЕФ ДонНУ клуб "Intentio" вирішив кинути виклик Дебатному клубу МЦПД.

     У запеклій суточці, наповненій яскравими аргументами, феєрічними пунктами інформації та безмежним обсягом позитивних емоцій, перемогу здобула команда "Кандидати у депутати" у складі Олега Лук'янчикова та Віктора Дубовика. Нагородою для хлопців став Дебатний кубок Донецького національного університету. 

     Нехай щастить новоприбулим членам Дебатної Академії!

Докладніше...
3 червня 2010, 01:26   Коментарі [1]

Привітання від лідерів ВМГО “Дебатна Академія” до дебатної спільноти

          Олександра Матвійчук
     27 травня 2010 року Україна втретє відзначає День дебатера та третю річницю від дня створення організації. Дебатерам є чим пишатися. У 2009 році ВМГО “Дебатна Академія” за результатами офіційного молодіжного рейтингу року була визнана найкращою молодіжною громадської організацією України. Настав час розставити крапки над «і» та визначити, що ми будуємо. Тусовку чи дебатний рух? Тимчасове утворення чи стійку успішну організацію? Зараз ти разом із нами закладаєш відповідь на це питання. І вибір за тобою. Вітаю тебе із святом людей, які знають ціну слову, та за якими велике майбутнє.
 
          Олег  Лук'янчиков
     Шановні дебатери! Знайте! Те, що ви з гордо піднятою головою можете себе так називати, позитивно вирізняє вас з сучасного суспільства. Це робить вас кращими! Це робить вас особливими!  Від імені донецького дебатного осередку радий привітати усіх вас з Днем дебатера. Нехай цей день закарбується в вашій пам'яті, як надзвичайний, феєричний, неповторний. Сьогодні ми усі як ніколи пишаємося тим, ким ми є. Ура дебатам! Шануймося!
                                                                      
          Олександр Купрієнко
     Вітаю усю дебатну спільноту!!! Бажаю ще більше дебатного адреналіну, ще більше дебатного запалу, ще більше дебатного натхнення та, звісно, ще більше дебатних перемог!!!!!!!
Хто грає в дебати гарно шукає інформацію!
Хто володіє інформацією, той володіє світом!
Зі святом, любі володарі світу!

          Олексій Пономар
     Шановні панове! Вітаю Вас з професійним святом - Днем Дебатера. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди. Нових професійних досягнень і добробуту Вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги.
Ваша зброя - слово,
Штик у вас - перо,
Їх використовуйте
Людям на добро!
   
          Назарій  Боярський
     Від імені Київського відділення ВМГО "Дебатна Академія" вітаю Вас з Днем дебатера! У цей святковий день хотів би сказати Вам наступне. Звання "дебатер" - це велика відповідальність, адже, називаючи себе дебатером, Ви відносите себе до інтелектуально розвинутої творчої молоді. Тож бажаю Вам гідно пронести крізь життя цей статус, змінюючи світ навколо себе в кращий бік, розвиваючи себе та оточуючих, розбудовуючи нашу Батьківщину - Україну і поважаючи Землю та людей!
 
          Анна Наставна
      Дебатере!!! Це твоє свято! Свято твоєї дебатної родини! Отож, вітаю нас усіх з ним!) Ти розумний(-а), вмієш відстояти свою думку та переконувати інших, ти харизматичний(-а), ініціативний(-а) та активний(-а), вмієш не допускати найфінгу в житті та душі!
Тебе оточують однодумці - дебатери, переважна  кількість яких вже стала тобі гарними друзями або ж близькими людьми, які вміють підтримати в скрутну хвилину та порадіти за твоє щастя.
Отож, за цими параметрами тебе неодмінно чекає успіх в різних справах й сферах життя, або ж вже удача поруч із тобою й ти звернеш гори і змінюєш світ на краще своїми благими ділами.
Тому тобі залишається побажати лише наступного: любові, родинного тепла, сил та здоров'я для досягнення цілей та реалізації задуманого. Також хочеться побажати, як писав Олександр  Довженко, аби ти "не втратив(-ла) щастя бачити отi зорi навiть у буденних калюжах на життєвих шлях"!!!

          Кіра Шиманська
     Любі колеги! Дебатна еміграція в особі Голови Міжнародного відділу вітає співвітчизників з нашим видатним Святом! Зі сторони якнайкраще видно, скільки ми вже зробили, скільки досягли, і скільки ще роботи. Скажу відверто - ми молодці!! Але "прєкрасному прєдєла нєт!" Нехай дебати для вас будуть і хобі, і стилем життя, бо конструктив у ньому завжди потрібен. Бажаю вам активніше долучатися до діяльності Дебатної Академії, адже все, що для вас робиться потребує віддачі. Дебатер - прикольне, неординарне, горде (!) слово, таке нехарактерне для звичайних людей. На сьогодні воно вбирає в себе не лише функцію гравця, а й лідера. Будьте лідерами, будьте ініціативними, працюймо над розвитком дебатів в Україні разом!

           Анна Нікішина
     Любі  дебатери! Вітаю вас із нашим святом! Ми з вами багато чого вже зробили, і я впевнена, що зробимо ще в десятки разів більше. Можна дискутувати з приводу того, в чому причина нашого успіху – висловлювати сотні думок, кожна з яких, беззаперечно, матиме сенс. Але я вважаю, що основна причина цього – це те, що протягом усього часу ми були з вами разом і разом творили спільну справу, адже кожен з нас – це і є Дебатна Академія, і вона буде такою, якими будемо ми з вами! Тож давайте і далі працювати на наш спільний успіх!

Докладніше...
28 травня 2010, 11:39   Коментарі [3]

Щодо чергової Звітно-виборчої Конференції ВМГО "Дебатна Академія"
     22 травня 2010 року проходила чергова Звітно-виборча конференція ВМГО «Дебатна Академія» в місті Києві, на якій були заслухані звіти Президента Академії, Президії та Наглядової Ради, проведені вибори Президента Академії, членів Наглядової Ради, внесені зміни до Статуту тощо.

     Внаслідок істотних порушень Статуту щодо організації і проведення Конференції, в т.ч. через відсутність кворуму, Наглядова Рада визнала Конференцію такою, що не відбулась, а всі прийняті на Конференції рішення недійсними.

     23 травня 2010 року було заплановане засідання Президії Академії, яке не відбулось внаслідок відсутності кворуму.
 
     Наразі вирішується питання про проведення Конференції і засідання Президії.

В.о. голови Наглядової Ради
Клим Братківський

25 травня 2010 рокуДокладніше...
25 травня 2010, 13:51   Коментарі [1571]

ВДТ за форматом Теда Тернера "ТрансФОРМАТор"
Друзі!
Такого в Україні ще не було!!!

     З радістю повідомляємо, що 16 травня 2010р. у Києві відбудеться Відкритий дебатний турнір «ТрансФОРМАТор», організатором якого є Київське відділення ВМГО "Дебатна Академія". Інформаційний партнер – Всеукраїнська студентська рада при Міністерстві освіти і науки.

Прийшов час змінити буденний погляд на дебати!!!

     Турнір складатиметься з двох частин. Перша – тренінгова, на якій ви дізнаєтеся правила формату, і друга – ігрова, де ви подебатуєте досхочу!:)

Ми чекаємо на всіх охочих, бо досвід гри в дебати не потрібний!
     З усіх питань, що виникають, звертайтеся до Голови Оргкомітету Доєвої Вікторії (0636017641).

ЗАРЯДИСЬ НОВИМИ ДЕБАТНИМИ ВРАЖЕННЯМИ!!!

З найкращими побажаннями, Боярський Назарій
Президент Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія»
та Оргкомітет турніру
Докладніше...
29 квітня 2010, 12:29   Коментарі [1]

Вперше в Донецьку "ДонДЛ"
Наприкінці березня 2010 року Донецьке Відділення ВМГО «Дебатна Академія» оголосило про початок першої в історії Донецької дебатної ліги. Саме за підсумками цього заходу 17 квітня мала бути визначена найкраща команда і найкращий дебатний клуб  області.Докладніше...
22 квітня 2010, 21:54   Коментарі [1]