Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Дебатний турнір між Дебатним клубом МЦПД та Дебатним клубом "Intentio" у Донецьку

     Як відомо, ДК МЦПД за результатом Донецької дебатної ліги став кращим клубом відділення. Однак, як це завжди трапляється, лаври переможців не дають спокою іншим кандидатам. І незадовго після цього новостворений на ЕФ ДонНУ клуб "Intentio" вирішив кинути виклик Дебатному клубу МЦПД.
     Цей турнір за підтримки Донецького відділення ВМГО "Дебатна Академія" було вирішено приурочити до Дня дебатера та провести 30 травня на території економічного факультету Донецького національного університету в центрі міста. Головою оргкомітету виступив Олександр Кисельов. Суддями - Станіслава Чуваєва, Ігор Величко та Костянтин Шубін.
     Кожен клуб висунув по чотири команди, які зійшлись у змаганні за британським форматом парламентських дебатів. У фінал вийшли наступні улюбленці фортуни:
1. Дмитро Перетятько та Денис Сичков.
2. Олег Лук'янчиков та Віктор Дубовик.
3. Олександр Никитін та Микита Таратухін.
4. Сергій Кравченко та Леонід Бідзіля.
     У запеклій сутичці, cповненій яскравими аргументами, феєричними пунктами інформації та безмежним обсягом позитивних емоцій, перемогу здобула команда "Кандидати в депутати" у складі Олега Лук'янчикова та Віктора Дубовика. Нагородою для хлопців став Дебатний кубок Донецького національного університету.
     У своїй промові Президент Донецького відділення Олег Лук'янчиков зазначив, що безумовним плюсом для розвитку дебатного руху на донеччині є проведення подібних змагань. Це дозволяє не тільки здобути практичний досвід гри в дебати, а й сплотити єдиний колектив небайдужих дебатерів, які прагнуть до саморозвитку та перемог!
     Граючи в дебати ми стаємо дебатерами!
     Вітаємо Дебатний клуб МЦПД та команду "Кандидати в Депутати"!
     Бажаємо скоріших успіхів усім дебатерам, що не перестають практикувати свої навички!
     Нехай щастить новоприбулим членам Дебатної Академії!



Коментарі [1]