Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Привітання від лідерів ВМГО “Дебатна Академія” до дебатної спільноти

          Олександра Матвійчук
     27 травня 2010 року Україна втретє відзначає День дебатера та третю річницю від дня створення організації. Дебатерам є чим пишатися. У 2009 році ВМГО “Дебатна Академія” за результатами офіційного молодіжного рейтингу року була визнана найкращою молодіжною громадської організацією України. Настав час розставити крапки над «і» та визначити, що ми будуємо. Тусовку чи дебатний рух? Тимчасове утворення чи стійку успішну організацію? Зараз ти разом із нами закладаєш відповідь на це питання. І вибір за тобою. Вітаю тебе із святом людей, які знають ціну слову, та за якими велике майбутнє.
 
          Олег  Лук'янчиков
     Шановні дебатери! Знайте! Те, що ви з гордо піднятою головою можете себе так називати, позитивно вирізняє вас з сучасного суспільства. Це робить вас кращими! Це робить вас особливими!  Від імені донецького дебатного осередку радий привітати усіх вас з Днем дебатера. Нехай цей день закарбується в вашій пам'яті, як надзвичайний, феєричний, неповторний. Сьогодні ми усі як ніколи пишаємося тим, ким ми є. Ура дебатам! Шануймося!
                                                                      
          Олександр Купрієнко
     Вітаю усю дебатну спільноту!!! Бажаю ще більше дебатного адреналіну, ще більше дебатного запалу, ще більше дебатного натхнення та, звісно, ще більше дебатних перемог!!!!!!!
Хто грає в дебати гарно шукає інформацію!
Хто володіє інформацією, той володіє світом!
Зі святом, любі володарі світу!

          Олексій Пономар
     Шановні панове! Вітаю Вас з професійним святом - Днем Дебатера. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди. Нових професійних досягнень і добробуту Вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги.
Ваша зброя - слово,
Штик у вас - перо,
Їх використовуйте
Людям на добро!
   
          Назарій  Боярський
     Від імені Київського відділення ВМГО "Дебатна Академія" вітаю Вас з Днем дебатера! У цей святковий день хотів би сказати Вам наступне. Звання "дебатер" - це велика відповідальність, адже, називаючи себе дебатером, Ви відносите себе до інтелектуально розвинутої творчої молоді. Тож бажаю Вам гідно пронести крізь життя цей статус, змінюючи світ навколо себе в кращий бік, розвиваючи себе та оточуючих, розбудовуючи нашу Батьківщину - Україну і поважаючи Землю та людей!
 
          Анна Наставна
      Дебатере!!! Це твоє свято! Свято твоєї дебатної родини! Отож, вітаю нас усіх з ним!) Ти розумний(-а), вмієш відстояти свою думку та переконувати інших, ти харизматичний(-а), ініціативний(-а) та активний(-а), вмієш не допускати найфінгу в житті та душі!
Тебе оточують однодумці - дебатери, переважна  кількість яких вже стала тобі гарними друзями або ж близькими людьми, які вміють підтримати в скрутну хвилину та порадіти за твоє щастя.
Отож, за цими параметрами тебе неодмінно чекає успіх в різних справах й сферах життя, або ж вже удача поруч із тобою й ти звернеш гори і змінюєш світ на краще своїми благими ділами.
Тому тобі залишається побажати лише наступного: любові, родинного тепла, сил та здоров'я для досягнення цілей та реалізації задуманого. Також хочеться побажати, як писав Олександр  Довженко, аби ти "не втратив(-ла) щастя бачити отi зорi навiть у буденних калюжах на життєвих шлях"!!!

          Кіра Шиманська
     Любі колеги! Дебатна еміграція в особі Голови Міжнародного відділу вітає співвітчизників з нашим видатним Святом! Зі сторони якнайкраще видно, скільки ми вже зробили, скільки досягли, і скільки ще роботи. Скажу відверто - ми молодці!! Але "прєкрасному прєдєла нєт!" Нехай дебати для вас будуть і хобі, і стилем життя, бо конструктив у ньому завжди потрібен. Бажаю вам активніше долучатися до діяльності Дебатної Академії, адже все, що для вас робиться потребує віддачі. Дебатер - прикольне, неординарне, горде (!) слово, таке нехарактерне для звичайних людей. На сьогодні воно вбирає в себе не лише функцію гравця, а й лідера. Будьте лідерами, будьте ініціативними, працюймо над розвитком дебатів в Україні разом!

           Анна Нікішина
     Любі  дебатери! Вітаю вас із нашим святом! Ми з вами багато чого вже зробили, і я впевнена, що зробимо ще в десятки разів більше. Можна дискутувати з приводу того, в чому причина нашого успіху – висловлювати сотні думок, кожна з яких, беззаперечно, матиме сенс. Але я вважаю, що основна причина цього – це те, що протягом усього часу ми були з вами разом і разом творили спільну справу, адже кожен з нас – це і є Дебатна Академія, і вона буде такою, якими будемо ми з вами! Тож давайте і далі працювати на наш спільний успіх!




Коментарі [3]