Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

День дебатера по-київськи

     Раді вітати, шановна громадо!
     Цієї сонячної суботи, 5 червня 2010 року, відбулися перші в історії існування Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія» дебати на свіжому повітрі, присвячені Дню дебатера 27 травня! Окрім самої гри в дебати, подія також передбачала презентацію ВМГО «Дебатна Академія» та дебатів в Україні загалом для широкої спільноти.

     Все відбулося у Києві, у Маріїнському парку, на одній з його алей. Поки учасники виголошували свої промови, прохожі мали змогу підходити до спеціально облаштованого стенду та брати ознайомлювальні брошури, а також отримувати більш детальну інформацію від самих дебатерів.

     Гра відбувалася за темою, що включила у себе й актуальність й вплив локації, а саме «Місцева влада має зобов'язати власників тварин прибирати за ними під час вигулу в громадських місцях». Дебати відбувались за вкрай динамічним форматом Теда Тернера, що не дозволяв учасникам та глядачам заснути.
    
     По завершенню заходу ми можемо сказати, що головні цілі були досягнуті, а саме – презентація дебатного руху в Україні та реалізована змога весело провести час з друзями. Нагадуємо також, що даний вид дебатів, а саме на свіжому повітрі, пройшов і в інших містах України, тому тримайте руку на пульсі та будьте в курсі! ;)

З вітанням у новому світі,
Валерка Веселка
(Авраменко Валерія, 17 років, НаУКМА, соціологія, 1 курс)



Коментарі [1]