Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Знову Перемога (Добра справа)

  13 листопада у стінах Дніпропетровської державної фінансової академії відбувся Міжфакультутський дебатний турнір між командами фінансового та економічного факультетів.

  Здавалося б, що ж тут такого особливого? Кожні вихідні дебатери академії організовують якісь турніри, етапи ліги, тренінги і т.д.

  Але цей турнір був особливим. Він проводився в рамках проекту «Конкурс студентських ініціатив «Добра справа»», котрий реалізовується під егідою голови Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові Мельникова Артема Олександровича та начальника управління у справах сімї та молоді міської ради Булєнка Руслана Віталійовича, що дало можливість студентам нашого ВУЗу вже не вперше представити одну із форм нашого дозвілля.

  В минулому році ми спостерігали за інтелектуальною граю «Брейн – ринг» – і отримали перемогу в цьому конкурсі. В цьому році ми запропонували до уваги журі іншу форму дозвілля, котра також спрямована на духовний та інтелектуальний розвиток нашої молоді. Це були дебати на тему – ця палата вважає, що інтеграція України до ЄС зруйнує українську культуру.

  Премогу у турнірі отримала команда «The Best» у складі Кравченко Анастасії та Шабельної Алі, яка отримала нагороду «Кращий спікер» за результатами особистих балів, друге почесне місце дісталось команді «Парадокс і аномалія» у складі Рубцов Максим і Ермак Андрій, в трійку лідерів ввійшла також команда «P.S.» у складі Решетняк Костя і Мостицька Наталія, четверте місце посіла команда «Артифакти»у складі Хорхулу Альони і Хохлова Миколи.

  В результаті огляду всіх учасників конкурсу, яких було 36, журі віддали перемогу у номінації «Організація дозвілля студентів» – нашій академії!!!

  Церемонія нагородження відбулася на «День студента» в Білому залі мерії міста. Координатор проекту, Олена Данканіч, отримала цінні подарунки і грошову винагороду. Таким чином ми знову переконалися в тому, що дебати не просто одна з найкращих, а саме найкраща форма дозвіля.

  Ти ще не дебатер? Нагорода «Кращий спікер» здається тобі не досяжною, а чемпіонство в лізі і всеукраїнські турніри – рожева мрія? Просто приходь на засідання дебатного клубу «3V» о 13.30, що вівторка, в МЦ «Славута», і ти зрозумієш, що немає нічого не можливого. Діяльність нашого клубу тому яскравий приклад.

Олена Данканіч




Коментарі [6]