Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

ВІДКРИТИЙ ДЕБАТНИЙ ЛЬВІВ

     29-30 березня ц.р. у історичній перлині Західної України чарівному місті Львові Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна Академія» та Інститут громадського лідерства зібрали близько 20 лідерів львівських молодіжних організацій на навчальний Дебатний турнір «Відкритий Львів».
     Старшим суддею турніру була Віце-президент ВМГО «Дебатна Академія» Анастасія Москаленко; Головою організаційного комітету – Оксана Устрицька, керівник навчального відділу Інституту громадського лідерства.
     Учасники, прослухавши оглядові лекції з правил Британського формату парламентських дебатів, стратегій гри уряду та опозиції, особливостей інтерпретації, блискуче подебатували про національні інтереси України, необхідність переглянути сучасні моральні цінності та роль молоді у розбудові стратегії розвитку міста Львова. Не зважаючи на те, що переважна більшість учасників вперше спробували себе в інтелектуально-риторичних змаганнях «Дебати», організатори були приємно здивовані постійно зростаючим змістовним та презентаційним рівнем гри львів’ян.
     Переможцем турніру стала команда у складі Тетяни Гордієнко та Анастасії Булатової (найкращий промовець турніру).
     Наприкінці всі учасники отримали сертифікати та цінні подарунки - книжки відомих українських літераторів, та були запрошені на Всеукраїнський англомовний дебатний турнір “April DEW (April Debate Educational Weekend)”, який відбудеться наприкінці квітня в м. Києві.





Коментарі [6]

— www.fri.net.ua · кві 29, 04:30

http://www.fri.net.ua/loadsnews.php?id=3756