Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

ТУРНІР 2 СТОЛИЦЬ: ХАРКІВ VS. КИЇВ. ВИГРАЄ ДНІПРОПЕТРОВСЬК?

     13 жовтня в м. Харкові, 27 жовтня 2007 року в м. Києві пройшов унікальний захід – Турнір 2 Столиць, до участі в якому були запрошені найсильніші та найдосвідченіші гравці та судді, деякі вже стали живими легендами українських дебатів. Зокрема, в турнірі прийняли участь команди «Техно» (Костянтин Коровін та Сергій Кучко), «Showtime» (Костянтин Задоя та Олександр Купрієнко»), «Металіст» (Олексій Безцінний та Євген Сакало), «2А» (Ганна Овчар та Андрій Довбенко»), «Мексиканські тушканчики» (Євген Артемов та Ігор Балицький»), «Поламані меблі» (Ольга Дем’янець та Марія Дмитрук). До складу суддівської колегії увійшли не менш відомі та шановані особистості: Олександр Мамуня, Дар’я Журавська, Анастасія Москаленко, Кирило Кожемякін. Співголовами оргкомітету турніру від кожного з міст були Антон Дворєнков та Олексій Пономар.
     Партнерами турніру виступили Наукове товариство студентів та аспірантів Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” та Студентський сенат Харківського національного університету радіоелектроніки.
     З рахунком 10:8, право називатись Дебатною столицею України вибороли команди Києва. Обидві фінальні гри перемагала команда «Showtime», один з гравців якої – Олександр Купрієнко – є Президентом Відділення Академії в Дніпропетровській області.
Наприкінці турніру було вирішено надати іншим містам можливість кинути виклик і позмагатися за право називатися Дебатною столицею України.






Коментарі [10]