Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

ОГОЛОШУЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ДРУГЕ ЗАНЯТТЯ РИТОРИЧНОГО КЛУБУ “МАЙСТЕР СЛОВА”

      Київське Відділення ВМГО «Дебатна Академія» має за честь запросити до участі у Другому тренінговому занятті Риторичного клубу «Майстер слова» за темою “Організація та структура промови”, яке відбудеться 26 жовтня 2008 р. з 10.00 до 15.00 год.

У програмі заняття

- моделі організації промови;

- види штучного вступу;

- спеціальні техніки логічних переходів;

- творення промови спільно із аудиторією.

Умови участі

     Реєстраційний внесок для участі в Риторичному клубі складає 20 грн. за заняття. Для членів ВМГО «Дебатна Академія» 10 грн. за заняття. Реєстраційний внесок покриває вартість кави-паузи, роздаткових матеріалів учасникам та організаційних витрат.

Як взяти участь?

     Для того, щоб записатися до складу учасників потрібно направити лист із заповненою анкетою (додаэться) із темою «Anketa_прізвище латинськими літерами» (наприклад: Anketa_Boyarskiy) на електронну адресу rytoryka@gmail.com до 18.00 год. 22 жовтня 2008 р. Кількість учасників обмежена. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. Пріоритет віддається членам ВМГО “Дебатна Академія” та тим заявкам, які прийшли раніше. Про результати відбору буде повідомлено 23 жовтня 2008 р.

     За додатковими питаннями звертатися до Президента Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія» Назарія Боярського (м.т. +380979258881, e-mail: nazarini@ukr.net ).





Коментарі [1]