Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Перше заняття риторичного клубу

     Київське Відділення ВМГО «Дебатна Академія» має за честь запросити дебатерів взяти участь у першому тренінговому занятті Риторичного клубу «Майстер слова» за темою “Введення в світ риторики”, яке відбудеться 14 вересня (неділя) 2008 р. з 10.00 до 15.00 год.

У програмі заняття

- риторика як наука успіху;
- поняття ефективної комунікації;
- спеціальні техніки ведення розмови;
- навички активного слухання.

Умови участі

     Реєстраційний внесок для участі в Риторичному клубі складає 20 грн. за заняття. Для членів ВМГО «Дебатна Академія» 10 грн. за заняття. Реєстраційний внесок покриває вартість кави-паузи, роздаткових матеріалів учасникам та організаційних витрат.

Як взяти участь?

     Для того, щоб записатися до складу учасників потрібно направити лист із заповненою анкетою (додається) із темою «Заявка» на електронну адресу rytoryka@gmail.com до 18.00 год. 12 вересня 2008 р. Кількість учасників обмежена. Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. Пріоритет віддається членам ВМГО “Дебатна Академія” та тим заявкам, які прийшли раніше. Про результати відбору буде повідомлено 13 вересня 2008 р.


     За додатковими питаннями звертатися до Президента Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія» Назарія Боярського (м.т. +380979258881, e-mail: nazarini@ukr.net ).

Завантажити анкету учасника




Коментарі