Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Новини від лева.

     16–17 травня у Львові відбувся відкритний дебатний турнір за кубок Львівського інституту банківської справи Національного банку України. Участь в турнірі взяло шість команд, з яких у фінал вийшли «Санта–Барбара» у складі : Яковенко Аліна та Стах Ігор, а також «Форс мажор» – Кундря Назар і Бардак Остап. Беззаперечними переможцями турніру стала команда «Санта – Барбара», з чим їх і вітаємо.

     Окрему подяку хотілось би висловити команді Інституту громадського лідерства за активну участь та прекрасну гру, а також тренерам та за сумісництвом суддям турніру : Москаленко Анастасії, Боярському Назарію, Пономаренко Ірині та Сакало Євгену.

     Також 17 травня відбулась виборча Конференція Львівського відділення ВМГО «Дебатна академія». У результаті було обрано президента львівського відділення – Куценко Катерина ( Львівський інститут банківської справи УБС НБУ), а також членів Наглядової ради : Строцяк Ольга ( ЛНУ імені І.Франка) , Булатова Настя ( НУ «Львівська політехніка») та Кундря Назар (ЛІБС УБС НБУ), а також прийнято план заходів відділення на 2008 рік.




Коментарі [1283]

— liberiys-nex · чер 27, 09:05

форс мажор руліт!!!