Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Запрошуємо на тренінг «ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ МЕДІА В ГРОМАДСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ»

     Ви хочете знати як нові медіа впливають на розвиток Вашої організації і вміти вчасно скористатись їх інструментами? Бажаєте дізнатись як соціальні мережі допомагають організації стати відомою та впливовою? Вам до нас!

     На тренінгу «Ефективне використання нових медіа в громадській діяльності» Катерина Дідик відповість на Ваші запитання та надасть багато іншої практичної інформації. А її досвіду можна довіряти, адже вона:
-    голова Київського осередку ВМГО «ФРІ»;
-    event-менеджер міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна» - одної з найбільших організацій в Україні, яка працює в сфері медіа;
-    член ВМГО «Дебатна Академія»;
-    має досвід проведення тренінгів, дискусій, круглих столів, тощо з 2007 року;
-    сертифікований тренер програми "Сприяння просвітницької роботи "рівний-рівному" Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Міського Центру здоров'я.

     Тренінг організовує ВМГО «Дебатна Академія» в суботу 22 жовтня 2011 року. Початок о 10.00 год. Завершення планується о 14.00 год. Місце проведення буде повідомлене відібраним учасникам.

     Бажаючим взяти участь в тренінгу слід до 21 жовтня заповнити електронну форму за посиланням: http://bit.ly/oCtsXh Результати відбору будуть надсилатись на вказану у анкеті електронну скриньку по мірі надходження заявок.

     Учасники тренінгу сплачують реєстраційний внесок, що покриває витрати на організацію кави-брейк. Члени ВМГО «Дебатна Академія» сплачують внесок у розмірі 10 грн., а не члени організації – 20 грн.

     За додатковими питаннями звертайтесь до Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» Боярського Назарія (м.т. 097-925-888-1, e-mail: n.boyarskiy@gmail.com).

З повагою, Боярський Назарій
Віце-президент ВМГО «Дебатна Академія»



Коментарі [4]