Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Дебатна спільнота обрала нового Президента

27-го квітня 2011 року в місті Києві відбулася позачергова Звітно-виборча конференція ВМГО «Дебатна Академія». На ній були заслухані звіти керівних органів організації, обговорено ряд питань щодо внесення змін до Статуту та обране нове керівництво.

Ми раді привітати Голову Міжнародного відділу ВМГО «Дебатна Академія», відомого в Україні та за її межами тренера та методиста Кіру Шиманську із обранням Президентом ВМГО «Дебатна Академія».

До складу Наглядової ради було обрано Костянтина Задою, Клима Братківського та Олександру Матвійчук.
Новообраного Президента особисто привітала член Піклувальної ради організації, народний депутат України Леся Оробець та побажала дебатній спільноті подальших успіхів у розбудові «Дебатної Академії».

На Конференції було прийнято рішення сконцентруватися на стратегічному розвитку Дебатної Академії та до вересня 2011 року вирішити основні внутрішні питання організації. Також дуже важливим наразі було визнано визначення місії та вектору розвитку Організації. Основну роль у цьому процесі мають відіграти саме члени «Дебатної Академії», для чого було заплановано провести опитування думки дебатної спільноти.

У додатку всі зацікавлені можуть знайти програму нового Президента ВМГО «Дебатна Академія».

Програма




Коментування цієї статті закрите.