Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Молодь за гендерну рівність

      Донецький молодіжний дебатний центр запрошує молодь до участі у
Всеукраїнському Дебатному турнірі за темою «Україні необхідно досягти гендерної рівності», що відбудеться 25-26 жовтня 2008 року в м. Донецьку.

     Турнір спрямовано на підвищення рівня обізнаності молоді України щодо рівності прав чоловіків та жінок.

     Протягом двох днів Дебатного турніру учасники матимуть можливість взяти участь в презентації проекту «Молодь за гендерну рівність», відкритій дискусії за участю експертів та чотирьох відбіркових раундах, півфіналі та фіналі. Для дебатів пропонуватимуться відкриті та напіввідкриті теми.

     Турнір проводитиметься Донецьким молодіжним дебатним центром в рамках проекту «Молодь за гендерну рівність» за фінансової підтримки представництва фонду імені Г. Бьолля в Україні.

     Дата проведення турніру 25-26 жовтня 2008 р.

     Формат: Парламентські дебати, британський формат.

     Мова турніру: Українська.

     Організаційний внесок – 100 грн. буде використано для організації святкової вечірки. Судді звільнюються від організаційного внеску.

     Умови участі: учасників та суддів з інших міст буде забезпечено проживанням та харчуванням, проїзд буде компенсовано частково за наявності проїзних документів. Всі учасники забезпечуються необхідними матеріалами, перепусткою, а також отримують сертифікати на підтвердження участі в турнірі.

     Реєстрація відкрита до 18:00 10 жовтня 2008 р.

     Для участі в турнірі необхідно подати заявку за формою, що додається, до офісу Донецького молодіжного дебатного центру факсом, електронною поштою, поштою чи особисто.

     Взяти участь в турнірі матимуть можливість 30 команд. Реєстрація учасників буде відбуватися по мірі отримання заявок на участь.

     Реєстраційна форма та додаткова інформація про турнір доступна на веб-сайті www.cent.dn.ua.

    Питання можна задати за телефонами: 385 98 39, 345 77 90 або електронною поштою: debate@cent.dn.ua.




Коментування цієї статті закрите.