Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

«Диспут-клуб» подорослішав у «Дебатну Академію», або нова історія Дебатів в Одесі.

     З вересня 2007 року місто Одесу охопила «Дебатна Епідемія», яка оволоділа більш ніж 20 юнаками, які навчились із впевненістю відстоювати свою думку, аналізувати, критикувати, логічно мислити. За результатами раундів буде обрано двоє спікерів, які й будуть представляти Одесу на всіх українських та міжнародних турнірах.

    «Дебатна Епідемія» – це перший проект Одеського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Дебатна Академія». Його мета полягає у залученні до діяльності ВМГО «Дебатна Академія» не тільки досвідчених дебатерів, а й новачків. Для цього проводяться щотижневі зустрічі-тренінги для тих, хто в майбутньому бажає відкрити свій клуб або організацію. Тут можна подивитись та прийняти участь у показових раундах. Нашою аудиторією є ініціативне та небайдуже до своєї країни юнацтво із різноманітних навчальних закладів, молодіжних громадських організацій та об’єднань.

     Одеський осередок ВМГО «Дебатна Академія» є результатом плідної роботи громадської організації Центр сприяння інтелектуальному розвитку молоді «Диспут-клуб». За 10 років свого існування «Диспут-клуб» здобув велику відомість не тільки в Одесі, а й в Україні загалом. Працівниками Центру сприяння інтелектуальному розвитку молоді «Диспут-клуб» проводились щорічні міжнародні турніри Odesa Open, а також літні Дебатні табори для школярів. У 2007 році було прийнято рішення про приєднання до ініціативи створення всеукраїнської дебатної організації ВМГО «Дебатна Академія».

     Детальну інформацію, щодо заходів Дебатної Епідемії можна отримати в офісі – м. Одеса, вул. Базарна, 2, або по телефону – 8(048)784-59-34, 8(067)175-175-0. Керівник проекту – Славський Олександр.



Коментарі [22]