Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

День прав людини у Донецьку

Шановні студенти!

ВМГО «Дебатна Академія» та Молодіжний центр правничих досліджень мають честь запросити вас до участі у регіональному дебатному турнірі, який присвячено 60-й річниці святкування Дня прав людини, який святкується за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН (Резолюція № 423 (V) ) щорічно, 10 грудня, починаючи з 1950 року. У цей день у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини.

Метою проведення даного заходу є підвищення рівня інформованості молоді України про їх політичні, економічні, соціальні та інші права, а також стан їх реалізації в Україні.

Для досягнення найбільшої ефективності використовується методика гри у дебати, яка дозволяє поглиблювати і систематизовувати нові знання, опрацьовувати нові технології пошуку інформації та сприяють виробленню системного та об'ємного бачення тієї чи іншої проблеми; розвивають структурне та критичне мислення; виховують повагу до людей, їх поглядів та переконань.

Протягом двох днів Дебатного турніру учасники матимуть можливість взяти участь в обговоренні актуальних питань захисту прав людини з експертами – викладачами економіко-правового факультету Донецького національного університету; чотирьох вибіркових раундах, півфіналі та фіналі. 

Дата проведення турніру: 12-13 грудня 2008 року.

Формат: Британський, Парламентські дебати.

Мова турніру: українська, російська.

Місце проведення: економіко-правовий факультет Донецького національного університету; Донецьк, пр-т Ватутіна, 1А

Умови участі: учасники забезпечуються необхідними матеріалами, харчуванням, всі учасники отримують сертифікати на підтвердження участі у турнірі.

Реєстрація відкрита до 8 грудня 2008 року включно.

Для участі у турнірі необхідно надіслати заявку за формою, що додається, на зазначену електронну адресу: toma.komissarova@gmail.com, із зазначенням теми листа: “Реєстрація”

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ




Коментарі [1543]