Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Дебатний турнір "Кубок КНЕУ"

Шановні друзі!

Ми раді запросити Вас на Відкритий турнір з дебатів „Кубок КНЕУ", який проходитиме у рамках Київської Міської Дебатної Ліги: Осінь 2008, яка стартувала в жовтні 2008 р.!

Турнір відбудеться 22 листопада 2008 р. за Британським форматом Парламентських дебатів в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана та орієнтовно складатиметься з 3 відбіркових раундів та фіналу.


Наш турнір – це остання можливість підготуватися до найголовнішого дебатного форуму країни – Всеукраїнського дебатного турніру „Серце Києва", який відбудеться 29-30 листопада в Києві! Також звертаємо Вашу увагу на те, що на Кубку КНЕУ працюватимуть ті ж судді, які згодом судитимуть „Серце Києва"! Окрім того, резолюції, які гратимуться на нашому турнірі, будуть подібними до тих, які Вам доведеться згодом дебатувати на "Серці Києва"!


За деталями звертайтеся за тел. 80953389794 (Максим) або не електронну пошту mctok@ukr.net. Для того, щоб зареєструватися, надислайте на вказану вище електронну адресу заявку, в якій мають бути обов'язково вказані:

  • назва команда,
  • прізвища
  • імена гравців
  • ВНЗ, який вони представляють
  • їхні контактні телефони
  • адреси електронної пошти.

 Реєстрація триває до 20 листопада. Чекаємо!

Президент дебатного клубу КНЕУ "Точка Зору"
Максим Нагорний




Коментарі [1]