Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Битва університетів: раунд перший

     Першого дня весни в Київському університеті права Національної академії наук України відбувся перший відбірковий турнір першої в цьому році Київської міської дебатної ліги „КМДЛ: Битва університетів”. І вперше змагання відбувалися за Американським форматом парламентських дебатів. У чотирьох відбірковий раундах змагалися команди з десяти ВНЗ Києва (і навіть Львова!): КНУ, НТУУ КПІ, КНЕУ, КНТЕУ, НАУ, НМУ, КНУВС, КУП НАНУ, КУРВ та ЛІБС.
     Для дебатування командам були запропоновані наступні резолюції – „ЦП повинна заборонити студентам денної форми навчання працювати протягом навчального року”, „ЦП повинна націоналізувати мобільний зв’язок”, „ЦП повинна вдосконалити студентське самоврядування”, „ЦП повинна заборонити політичні ток-шоу”.
     Оргкомітет Ліги щиро висловлює подяку усім командам та суддям за участь у турнірі, а також Київському університету права Національної академії наук України за підтримку та сприяння в організації турніру. Наступний відбірковий турнір у рамках проекту „Київська міська дебатна Ліга: весна-2008” відбудеться 22 березня.


Коментарі [1208]