Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

БЕРДЯНСЬКИЙ ДЕБАТНИЙ РИНГ-2011 ЗАПРОШУЄ

БЕРДЯНСЬКИЙ ДЕБАТНИЙ РИНГ-2011» ЗАПРОШУЄ

Молодіжний клуб "Співдружність" м. Бердянська і Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Дебатна Академія" оголошують проведення Відкритого дебатного турніру для школярів "Бердянський ринг-2011", котрий проводиться в рамках проекту «Молодь дебатує» за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні з 9 по 11 вересня 2011 року на базі дитячого оздоровчого табору "Червона гвоздика" (м. Бердянськ, Запорізька обл.)

Бердянский ринг по-русски

Berdyanskyi ryng in English

 «Бердянський ринг - 2011» - це...

Міжнародний дебатний турнір для школярів з України та інших країн, які володіють українською, російською або англійською мовою.

Загальна тема турніру – «Культура різноманіття» передбачає обговорення проблем протидії ксенофобії, расизму і дискримінації. Тема відбіркових раундів: «ЦП заборонить музичні гурти, які пропагують насилля (напівзакрита)». Тема фіналу: «ЦП вважає, що відкритість кордонів Європи призведе до її занепаду (відкрита)». Тема півфіналу буде оголошена за 15 хв. до початку гри.

 Турнір буде проходити за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format), та складатися з трьох треків: українського, російського й англійського, та включати в себе чотири кваліфікаційні раунди, півфінали й фінал. Для учасників буде організовано екскурсію містом і цікаву культурну програму. Також це чудова можливість познайомитись із міжнародним дебатним співтовариством, зустріти "бархатний сезон" на мальовничому узбережжі Азовського моря.

На кого ми чекаємо

Учасників з України та інших країн, які володіють українською, російською або англійською мовою, з наступними статусами: - Дебатер (школярі 8-11 класів); - Тренер / суддя / супроводжуючий.

Умови участі

Кожний учасник турніру оплачує харчування й проживання в розмірі 340 грн. та організаційний внесок – 60 грн. (загальна сума $ 50), які покривають витрати на перебування з 12.00 9 вересня до 14.00 години 11 вересня. За кожну додаткову добу перебування учасник сплачує 160 грн. ($ 20). Внесок сплачується безпосередньо під час реєстрації. Умови проживання: 2-поверхові корпуси, 4 людини в кімнаті, вбиральні та душ на поверсі ( http://gvozdika.in.ua).

Як взяти участь

Щоб взяти участь у турнірі, необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адрес: friend@berdyansk.info або berdyanskyi.ryng@gmail.com. Період реєстрації: 27 липня – 27 серпня 2011 року. До 2 вересня організатори вишлють офіційні запрошення. Реєстраційна форма, програму й теми турніру буде опубліковано на сайті ВМГО «Дебатна Академія» (http://www.debate.org.ua) 27 липня 2011 року.

З питаннями просимо звертатися на електронну пошту або за телефонами: Марина Едуардівна Масютіна (+380504848693), e-mail: friend@berdyansk.info і berdyanskyi.ryng@gmail.com.

Анкета учасника/Анкета участника/Registration form:

завантажити укр.мовою (ua)

завантажити рос. мовою (ru)

завантажити англ. мовою (eng)

Орієнтовний розклад/Примерное расписание/Preliminary schedule:

завантажити укр. мовою (ua)

завантажити рос.мовою (ru)

навантажити англ.мовою (eng)

 

 




Коментування цієї статті закрите.