Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Бердянський ринг - 2008

      Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Дебатна Академія” та молодіжний клуб „Співдружність” м. Бердянська повідомляють про проведення Відкритого дебатного турніру для школярів „Бердянський ринг-2008” з 19 по 21 вересня 2008 р. на базі санаторію “Лазурний” (м. Бердянськ, Запорізької обл.).

«Бердянський ринг - 2008» – це…

     Відкритий дебатний турнір для школярів з України та інших країн, які володіють українською або російськими мовами. Турнір включатиме в себе чотири кваліфікаційні раунди, півфінали та фінал. Для учасників буде організована екскурсія містом та цікава культурна програма. Також це чудова можливість зустріти “бархатний сезон” на мальовничому березі Азовського моря.

     Головна мета заходу - формування політико-правової культури молоді, лідерських якостей, обмін досвідом між дебатерами та тренерами з різних регіонів України та інших країн.

     Формат турніру – ціннісні дебати Карла Поппера. Мова турніру – українська/російська.

     Тема турніру: «Виробництво та використання біопалива є невиправданим».

Кого ми чекаємо

     Учасників з України та інших країн, які володіють українською або російською мовами з наступними статусами:
- дебатери (школярі 8-11 класів);
- тренери/судді;
- спостерігачі/супроводжуючі.

Умови участі

     Учасники турніру сплачують організаційний внесок у розмірі 260 грн.($57), який покриває витрати на 3-разове харчування та проживання у 2-х місних номерах однієї особи з 12.00 години 19 вересня до 14.00 години 21 вересня. Внесок може перераховуватися безготівковим розрахунком або сплачуватися безпосередньо під час реєстрації.

Як взяти участь

     Для того, щоб взяти участь у турнірі необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму на електронну адресу berdyanskyi.ryng@gmail.com. Реєстрація закінчується 4 вересня 2008 р. о 19.00. До 10 вересня організатори надішлють офіційні запрошення.


     За додатковими питаннями звертатися на електронну пошту berdyanskyi.ryng@gmail.com або за телефонами: Марина Едуардівна Масютіна (+380504848693), Олексій Вербицький (+380936670003 ).






Коментарі [37]