Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Засідання Президії ВМГО "Дебатна Академія"

26 грудня 2009 року у місті Києві відбулося чергове засідання Президії ВМГО «Дебатна Академія». Були присутні 5 із 9 членів Президії, а саме: Олексій Пономар, Марія Кравчук, Назарій Боярський, Олександра Матвійчук, Андрій Трачук (за дорученням Донецького Відділення ВМГО «Дебатна Академія»).

Президія визначила основні досягнення дебатного руху України за 2009 рік та проаналізувала стан розвитку ВМГО «Дебатна Академія», затвердила пріоритети діяльності ВМГО «Дебатна Академія» на 2010 рік, оголосила курс на орієнтацію роботи Відділень із членами та для членів організації, а також здійсненням заходів для активного розширення членства.

Серед прийнятих рішень за підсумками засідання Президія наступні:

1. Початок збору членських внесків за перший квартал у розмірі 15 грн. або за 2010 рік в цілому у розмірі 60 грн. Президентами Відділень до кінця січня 2010 року після відповідного оголошення Секретаріату;

2. Проведення Звітно-виборчої Конференції Відділення ВМГО «Дебатна Академія» 15-16 травня 2010 року у місті, яке станом на 26 березня 2010 року матиме найбільшу кількість зареєстрованих членів.

3. Затвердження Ани Нікішиної на посаді Голови Секретаріату ВМГО «Дебатна Академія».

Наступне Засідання Президії, на яке буде винесене питання остаточного затвердження планів роботи ВМГО «Дебатна Академія» на 2010 рік, впорядкування розсилок ВМГО «Дебатна Академія», стратегії розвитку дебатних клубів як первинних осередків організації, а також концепції роботи відділу регіонального розвитку за рішенням Президії відбудеться 30 січня 2010 року в м. Києві.




Коментарі [2]