Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Дебатний Уікенд: стань майстром дебатної справи!

Дебатний Уікенд: стань майстром дебатної справи!

Запрошуємо Тебе взяти участь в Уікенді дебатної майстерності, що відбудеться у Києві наприкінці червня.

Уікенд дебатної майстерності складатиметься з наступних можливостей для Тебе:
-     27-28 червня (четвер-п’ятниця) – тренінг по тренерській майстерності. Ми розглянемо такі блоки питань: хто такий тренер? що таке дебати? навіщо навчати дебатуванню? Які є ефективні тренерські методи та прийоми?
-     29 червня (субота) – факультативний (для бажаючих) тренінг по суддівській майстерності. Ми розглянемо найпопулярніші дебатні формати, загальні та особливі принципи суддівства та попрактикуємось у аналізі і коментуванні дискусій.

До участі запрошуються усі молоді люди, яким цікаві дебати як форма роботи з молоддю – своїми однокурсниками, студентами, активістами спільнот тощо. Попередній досвід дебатування є бажаним, але не обов’язковим. 

Щоб взяти участь у заході – необхідно заповнити онлайн-форму (http://bit.ly/13m5u9K) та пройти відбір. Заявки приймаються до 18.00 год. 19 червня 2013 року. Участь у заході є безкоштовною. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами. Іногороднім компенсуються транспортні витрати та забезпечується проживання.

Організатор – ВМГО «Дебатна Академія» за фінансової підтримки програми «Рома України» МФ «Відродження».

За додатковою інформацією просимо звертатись до Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» Назарія Боярського (+380504112042, n.boyarskiy@gmail.com).

Будемо раді провести з Тобою Уікенд! :)




Коментування цієї статті закрите.