Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

УРОКИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ – ОСНОВА ЗДОРОВ’Я ЧИ ЗАГРОЗА ДЛЯ НЬОГО?

28 листопада 2008 р. в конференц-залі за адресою вул. Ярославів вал, 9 о 14:00 відбудеться фінальна гра особливого дебатного турніру «Турніру двох столиць» .

У жовтні цього року відбулася одна із найзахопливіших дебатних подій року – найвідоміші дебатні міста України змагалися між собою за почесний титул «Дебатної Столиці»! У 2007 році у запеклому протистоянні із найсильнішими командами Харкова виграв Київ! Чи вдасться Києву відстояти це звання у Дніпропетровська, який кинув йому виклик у 2008 році?
Турнір відбувся у два етапи: 5 жовтня у Дніпропетровську, 18 жовтня у Києві. Формат дебатів — Американські парламентські дебати. На кожному етапі пройшло 3 раунди та фінальна гра.
За результатами двох етапів Команди Дніпропетровська та Києва здобули однакову кількість перемог. Титул «Дебатної столиці України» отримає місто, команда якого переможе фінальну гру.

До обговорення під час фінальної гри обрано проблему доцільності існування обов’язкових занять з фізичної культури у середніх загальноосвітніх закладах.

До участі в заході запрошені найсильніші та найдосвідченіші гравці та судді, деякі з яких вже стали живими легендами українських дебатів.

З Закону України «Про фізичну культуру і спорт»:
Фізична культура – складова частина загальної культури суспільства, що спрямована на зміцнення здоров'я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини з метою гармонійного формування її особистості.




Коментарі