Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

"Шалена Бджілка" полетіла…

     09 вересня в Інституті соціальної роботи та управління НПУ ім. М.П.Драгоманова відбулася урочиста подія ? презентація первинного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Дебатна Академія» дебатного клубу «Шалена Бджілка» на базі інституту. У зустрічі взяли участь представник дирекції ? Варенич В.В., представник студентського самоврядування ? Шилець А. та молоде покоління майбутніх діячів соціальної сфери, які лише нещодавно вступили в ряди борців за благополуччя нашого суспільства, - наші дорогі першокурсники.
     Під час презентації відбулося вручення посвідчень членам Дебатного клубу «Шалена Бджілка» та нагородження почесними посадами. Першою виступила заступник директора з виховної роботи Варенич В.В., яка привітала першокурсників із вступом до нашого університету та розповіла про студентське самоврядування в нашому інституті. Далі слово було надано Голові та заступникові Дебатного клубу «Шалена Бджілка» Гантовій В.С. та Ковальовій А.С.
Виступаючи, Голова та заступник клубу зазначили основні принципи діяльності, значення та важливість функціонування клубу. Основними перевагами участі у Дебатному клубі, як було зауважено, є набуття ораторських здібностей (гарно, толерантно та аргументовано говорити) та професійних якостей, що надають очевидні переваги при влаштуванні на роботу чи спілкуванні з клієнтами, що, власне, являється головною особливістю нашої професії. Адже вміння говорити, чітко висловлювати свої думки та впевнено триматися перед публікою на сьогоднішній день є дуже важливими якостями молодих спеціалістів.
      Варто звернути увагу на те, що зустріч відбувалася в атмосфері дружелюбності. Очі першокурсників горіли цікавістю та захопленням і вже до кінця презентації з’явилася низка бажаючих вступити до лави учасників Дебатного клубу «Шалена Бджілка», яких радо привітали інші члени клубу.
     На кінець, хочу особисто від себе та від імені всіх членів Первинного осередку ВМГО «Дебатна Академія» дебатного клубу «Шалена бджілка» виразити особливу подяку дирекції інституту та студентському самоврядуванні НПУ ім. М.П. Драгоманова за надання матеріально-технічної допомоги та підтримки, а також першокурсникам за витримку та увагу.
     Тож, привітаємо «Шалену Бджілку», яка розправила свої маленькі, але впевнені і міцні крила і вирушила у світ мистецтва слова та дискусійного різноманіття. Побажаємо їх успіху!
Голова інформаційного сектору
дебатного клубу "Шалена Бджілка"
Демко Галина




Коментарі [1]