Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Запрошуємо на Всеукраїнський семінар-тренінг для педагогів та керівників шкільних дебатних клубів "Дебати: український досвід"

     Шановні колеги!

     Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна Академія» повідомляють про проведення Всеукраїнського семінару-тренінгу для педагогів та керівників шкільних дебатних клубів: «Дебати: український досвід» (в рамках проекту «Молодь дебатує» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні) з 27 червня по 30 червня 2011 року на базі ДОЦ «Червона гвоздика» (початок о 27.06.11 р. о 12.00 год., закінчення 30.06.11 р. о 14.00 год.).
     Мета семінару-тренінгу: надання необхідної інформаційної та методичної підтримки учасникам заходу для подальшої активної участі в організації дебатних клубів в навчальних закладах, залучення їх до дебатного руху України.
     Завдання семінару-тренінгу:
-    ознайомити учасників із інтерактивною освітньою технологією дебати;
-    опрацювати практично окремі елементи дебатного формату;
-    удосконалити суддівські навички учасників;
-    обмінятись досвідом впровадження програми "Дебати" в навчально-виховний процес шкіл України.
     Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, методичною літературою (навчально-методичним посібником «Навчаємось дебатувати»), оплачують проживання та  перерви на каву-паузу. Умови проживання - дерев’яні будиночки, є банний комплекс (http://gvozdika.in.ua).
     Учасники оплачують харчування у розмірі 260 грн. при реєстрації.
     Для того, щоб взяти участь в семінарі необхідно до 22.06.2011 заповнити та надіслати організаторам анкету (завантажити).
     За довідками можна звертатися до керівника проекту Марини Едуардівни Масютіної (+380504848693), e-mail: friend@berdyansk.info

З повагою, ВМГО «Дебатна Академія»
та Молодіжний клуб «Співдружність» м. Бердянська

 




Коментарі [23]