Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

ЗАПРОШУЄМО НА ШКОЛУ ЛІДЕРІВ

«Нехай  нашою вищою метою буде одне:
говорити, як відчуваємо, і жити так, як говоримо»
                                         Сенека

     Із радістю запрошуємо активних молодих людей з усієї України взяти участь у довгоочікуваній події – Другій Школі лідерів дебатного руху, яка відбудеться 20-25 cерпня 2010 р. у самому серці віковічних Карпатських гір.

          «Друга Школа лідерів дебатного руху» – це…
Чудова нагода протягом п’яти днів відпочивати та навчатись разом із однодумцями, а також отримати неповторні враження від святкування Дня незалежності України в горах! Це буде повноцінне таборування – з ночівлею в наметах під зірковим небом, приготуванням їжі в казанках, піснями у вогнища, справжньою дружбою та неповторною атмосферою життя на природі!

          У програмі передбачені навчальні модулі:
1. «Саморозвиток»: стан та перспективи розвитку молодіжного руху, філософія третього сектору, інтерактивні освітні технології.
2. «Основи управління НГО»: стратегічне планування, моделі та інструменти управління неурядовими громадськими організаціями, пошук ресурсів, зв’язки з громадкістю.
3. «Дебатні орієнтири»: менеджмент дебатних проектів, основи тренерства, створення та розвиток дебатних клубів у вищих навчальних закладах.

          Кого ми чекаємо:
Молодих активних людей із різних куточків України, які цікавляться освітніми технологіями, роботою з молоддю, основами управління молодіжною організацією, створенням та розвитком дебатного клубу, що досягли 18 років та готові застосувати отримання знання та навики на практиці у своєму навчальному закладі, місті, області.

          Умови участі:
Проживання в наметах біля гірської річки в урочищі Козьменщик Рахівського району Закарпатської області. Реєстраційний внесок становить 70,00 грн. (50,00 грн. для членів ВМГО «Дебатна Академія»). Список речей, які треба взяти (спорядження та харчування) буде оголошено додатково після закінчення реєстрації. Збір у славетному місті Івано-Франківськ (точні години та місце збору будуть повідомлені відібраним учасникам).

          Як взяти участь:
Щоб взяти участь у Школі необхідно надіслати заповнену анкету (завантажити) із темою «Школа лідерів» на електронну пошту LiderDebateSchool@gmail.com до 18.00 год. 05 серпня 2010 року. Назвою файлу є прізвище учасника латинськими літерами (наприклад: Anketa_Boyarskiy).

     Результати відбору будуть повідомлені до 07 серпня 2010 року. Оргкомітет залишає за собою право конкурсного відбору учасників залежно від їхнього досвіду, мотивації та активності на етапі попередньої дистанційної роботи з учасниками.

     Із додатковими питаннями звертатися на електронну пошту LiderDebateSchool@gmail.com або особисто до Голови Оргкомітету Боярського Назарія (м.т.+38 (097) 925-888-1, +38 (093) 03-77-66-7, e-mail: n.boyarskiy@gmail.com).



Коментарі [2]