Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

ВІДКРИЙ СВОЄ СЕРЦЕ!

ВІДКРИЙ СВОЄ СЕРЦЕ!
ЗАПРОШУЄМО НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕБАТНИЙ ТУРНІР «СЕРЦЕ КИЄВА»
присвячений пам’яті Ігоря Індило,
 який помер за нез’ясованих обставин 
 у переддень свого 20-річчя
 у Шевченківському райвідділі міліції у м. Києві

     ВМГО «Дебатна Академія» оголошує про початок реєстрації учасників Четвертого Всеукраїнського дебатного турніру «Серце Києва», який щороку об’єднує молодих людей із усієї країни. Постійним партнером турніру виступає Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
     Турнір присвячений тематиці “Верховенство права. Права людини”, яка наразі стає все більш актуальною. Порівняно з минулим роком українці відчули суттєве зростання наступу на цілу низку прав та свобод, утвердження та забезпечення яких є основним обов’язком держави. Серед них: право на справедливий суд, свобода вираження поглядів, доступ до інформації, свобода  мирних зібрань, право обирати та бути обраним, свобода від катувань та право власності. 
     Кожен з учасників Турніру матиме можливість присвятити два дні визначальним питанням майбутнього нашої країни, дізнатись нове для себе і поділитись тематично цікавим і важливим серед небайдужих, поспілкуватися із визнаними експертами у сфері прав людини та молодими активістами громадського руху,  сформувати позицію стосовно сучасних викликів, які призвели до погіршення стану конкретних прав людини в Україні, та запропонувати бачення молоді щодо ефективних  шляхів їх подолання.
     Турнір відбуватиметься 27-28 листопада 2010 року у м. Києві.  Формат Турніру - Британський формат Парламентських дебатів. Мова Турніру – українська. Попередній перелік резолюцій буде надіслано зареєстрованим учасникам.
          Умови реєстрації:
     Звертаємо Вашу увагу, що до участі в Турнірі в якості гравців запрошуються учасники, яким на день проведення Турніру не виповнилося  23 роки. Для суддів вікового обмеження не має.
     Розмір реєстраційного внеску становить: 120,00 грн. – для членів ВМГО „Дебатна Академія” та 180,00 грн. – для інших учасників. Судді звільняються від сплати реєстраційного внеску.
     Реєстрація учасників триватиме до 20.00 год. 14 листопада 2010 року. Для реєстрації команди необхідно заповнити он-лайн форму (натиснути ТУТ). Для реєстрації суддів необхідно заповнити он-лайн форму (натиснути ТУТ).
     За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту sercekyeva@gmail.com або до Голови Оргкомітету Боярського Назарія (м.т. 097-925-888-1; e-mail: n.boyarskiy@gmail.com)
     Запрошуємо Вас до участі в Турнірі, який справедливо називається традиційним місцем зустрічі найкращих дебатерів, та відкрити своє серце Україні!

Зустрінемося на «Серці Києва»!




Коментарі [16]