Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Сьоме свято для дебатерів

Шановні дебатери!
     За неофіційними підрахунками 14 лютого можна було одночасно святкувати 6 різних свят. ВМГО “Дебатна Академія” додала ще одне – засідання Президії, відтак лідери організації чином підтвердили свою “палку любов до організації”.
     У засіданні взяли участь наступні члени Президії: Олексій Пономар, Олександр Купрієнко, Марія Кравчук, Олександра Матвійчук, а також особливим подарунком цього дня був приїзд з Австрії Голови Міжнародного Відділу ВМГО “Дебатна Академія” Кіри Шиманської, яка представляла Київське Відділення організації.
     Також на засіданні були присутні спеціально запрошені члени організації: Аліна Неселевська (Голова відділу роботи зі спонсорами Київського Відділення), Анна Нікішина (Голова Секретаріату), Айше Меметова (член Міжнародного відділу організації), Анна Наставна (тут поки поставимо багатозначні три крапки:)
     Справжнім сюрпризом для членів засідання була участь члена Піклувальної Ради організації, людини, яка постійно підтримує розвиток дебатного руху України, народного депутата України Лесі Оробець.
     Під час неформального спілкування з членами Президії Леся Оробецьподілилася досвідом ефективного вирішення організаційних питань організації, підкреслила важливість побудови прозорої управлінської структури “ в дії”, а також назвала дві особливі компетенції, які мають бути притаманні для членів дебатної спільноти, а саме: “знати як дебатувати, і знати, коли дебатувати не треба”.

     За результатами засідання Президія прийняла наступні рішення:
1. Продовжити збір членських внесків до 14 березня 2010р.;
2. Запровадити систему трирівневої розсилки та розпочати функціонування спеціальної розсилки для членів організації “Дебатери України” з 15 лютого 2010р.;
3. Затвердити плани роботи організації на 2010 рік (незабаром з ними можна буде ознайомитися на сайті www.debate.org.ua в рубриці “Дебатний календар”);
4. Участь ВМГО “Дебатна Академія” у поданні заявки у червня 2010 році на проведення Європейського дебатного чемпіонату у Києві у 2012 році;
5. Затвердження концепції Відділу регіонального розвитку та обрання Анну Наставну Головою даного Відділу;
6. Обрання Анни Нікішиної до складу Національного комітету всеукраїнської молодіжної громадянської кампанії “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає”.

     Крім того, Президія визначила концепцію та основні умови проведення Міжнародного дебатного турніру “FIRE”, який відбудеться 26-28 березня у м. Харків, обговорила перспективи проекту “Східне партнерство” за участі із представниками дебатних організацій 8 країн СНД, а також окреслили напрямки роботи із первинними осередками ВМГО “Дебатна Академія”, тобто дебатними клубами на всеукраїнському рівні. Для обміну досвідом між відділеннями Президії було заслухано презентацію роботи Відділу роботи зі спонсорами Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія».
З найкращими побажаннями, Анна Нікішина
Голова Секретаріату ВМГО "Дебатна Академія"



Коментарі [6]