Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Запрошуємо увійти до складу Оргкомітету Третьої Щорічної Школи Лідерів Дебатного Руху від ВМГО "Дебатна Академія"

Дорогі друзі!
    ВМГО «Дебатна Академія» запрошує Вас увійти до складу Організаційного комітету Третьої Щорічної Школи Лідерів Дебатного Руху, що відбудеться 20-25 серпня 2011 року в мальовничих Карпатах!
    Організаційний комітет Школи буде працювати дистанційно (за допомогою мережі Інтернет та у телефонному режимі), тому місце Вашого проживання не має значення:) Єдине, що суттєво – це наявність бажання зайнятись реалізацією суспільно важливого проекту!
    Школа Лідерів Дебатного Руху – це щорічний наметовий табір, організатором якого є ВМГО «Дебатна Академія». Учасники Школи – молоді люди, які мають бажання долучитись до розбудови громадянського суспільства, зокрема шляхом доручення до дебатного руху. Під час таборування учасники заходу приймають участь в навчальних заходах та мають час для активного відпочинку.
    Усім бажаючим увійти до складу Оргкомітету Школи слід надіслати свої особисті дані (прізвище, ім’я, номер мобільного телефону, електронна скринька, місто проживання) на електронну скриньку DebateLider@gmail.com до 20 липня 2011 року.
    За додатковими питаннями звертайтесь до Віце-президента ВМГО «Дебатна Академія» Неселевської Аліни (м.т. 098-948-25-32, e-mail: neselevska@gmail.com).
З повагою, Боярський Назарій
Віце-президент ВМГО «Дебатна Академія»



Коментарі [2]