Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Привітання із різдвяними святами

Шановна дебатна спільното!

Наші предки справедливо вважали: все, що закладається у високосному році, обов’язково отримає належне продовження у майбутньому. ВМГО «Дебатна Академія»  у 2008 році досягла важливих результатів для українського дебатного руху: започаткування двох міжнародних турнірів – орієнтованого на країни СНД «FIRE» (м. Харків) та англомовного турніру «Kyіv Open» (м. Київ), поширення дебатного руху на нові області Україні (Сумська, Полтавська, Чернігівська, Чернівецька області тощо) та  визнання ВМГО «Дебатна Академія» міжнародним співтовариством, що проявилося у вступі до Міжнародної освітньої дебатної асоціації «IDEA».

Тож від імені всієї дебатної спільноти щиро дякую усім членам ВМГО «Дебатна Академія», лідерам дебатного руху, зусиллями та стараннями яких ми досягли таких результатів.

Перші дні січня засвідчили: рік, який розпочався, буде роком випробувань для України. І ми свідомі, що доля не посилає нам того, чого ми не  в силі подолати та стати сильнішими. Адже кожне випробування є водночас  можливістю. Тож вітаю Вас із Новим 2009 роком – роком нових можливостей для України!

Бажаю утвердитися та віднайти себе як дебатер, студент, професіонал, коханий/кохана, друг – Людина. Бажаю усім нам нових звершень у поширенні дебатного руху для розвитку школярів, студентів – молодого форпосту становлення незалежної та процвітаючої України!

З повагою до Вас, найкращими побажаннями
та надією на подальшу співпрацю у майбутньому 

Олександра Матвійчук
Президент ВМГО “Дебатна Академія”




Коментарі [14]