Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Модератор громадських слухань


Дорогі друзі!

     Київське відділення ВМГО «Дебатна Академія»  разом з Українським незалежним центром політичних досліджень розпочинають новий проект «Модератор громадських слухань». Даний проект полягає в підготовці київських дебатерів до виконання функції модератора на громадських слуханнях.
     Усі учасники проекту пройдуть відповідну теоретичну та практичну підготовку. У результаті випускники проекту будуть залучатись як спеціалісти до проведення громадських слухань у м. Києві.
     Усіх, хто зацікавився проектом, просимо надіслати анкету на електронну поштову  скриньку kyivdebateclubua@gmail.com із темою листа «Модератор» до 16 січня 2009 року.
     Скористайтесь можливістю допомогти своєму місту і своїй державі!

Реєстраційна анкета

          ДОВІДКОВО:
     Громадські слухання є формою безпосередньої участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, яка передбачена статтею 13 Закону України "Про місцеве самоврядування України". Метою громадських слухань є надання членам територіальної громади міста (села, селища) можливості брати участь у підготовці рішень щодо проблем життєзабезпечення й розвитку територіальної громади міста (села, селища).
     Предметом обговорення на громадських слуханнях можуть бути:
• проекти нормативно-правових актів міської (селищної, сільської) та районної в місті ради та її виконавчого комітету, міського (селищного, сільського) голови та голови районної в місті ради;
• проекти та програми, що виконуються чи плануються до виконання в територіальній громаді;
• найважливіші питання місцевого значення;
• звіти депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування;
• звіти посадових осіб підприємств, установ і організацій – надавачів послуг, які відповідно до законодавства мають забезпечуватись органами місцевого самоврядування;
• прийняття рішень за результатами звітів депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування, внесення пропозицій щодо дисциплінарної відповідальності вказаних осіб.


З повагою, Боярський Назарій
Президент Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія»




Коментарі [1420]