Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Кубок Київського національного університету внутрішніх справ: Осінь-Зима 2008

Шановні друзі!

Ми раді запросити Вас на Відкритий турнір з дебатів „Кубок Київського національного університету внутрішніх справ: Осінь-Зима 2008", який проходитиме у рамках серії турнірів Київської Міської Дебатної Ліги: Осінь 2008, що стартувала в жовтні 2008 р.!

Турнір відбудеться 13 грудня 2008 р. за Британським форматом Парламентських дебатів в Навчально-науковому інституті підготовки кадрів кримінальної міліції (вул. Народного Ополчення 9) та орієнтовно складатиметься з 3 відбіркових раундів та фіналу.

Наш турнір – це останній значний дебатний захід в м. Києві у 2008 р., остання нагода потрапити до великого фіналу Київської Міської Дебатної Ліги: Осінь 2008, а також – унікальна можливість подебатувати з майбутніми правоохоронцями та ближче познайомитись з умовами та порядком підготовки українських міліціонерів.

За деталями звертайтеся за тел. 80972500968 (Андрій) або на електронну пошту atron@ukr.net.

Для того, щоб зареєструватися, надсилайте на вказану вище електронну адресу заявку, в якій мають бути обов'язково вказані: назва команда, прізвища та імена гравців, ВНЗ, який вони представляють, їхні контактні телефони та адреси електронної пошти. Реєстрація триває до 12 грудня.

12 грудня о 15.00 усі бажаючі зможуть взяти участь в тренінгу, який також відбудеться за адресою вул. Народного Ополчення, 9. Про бажання відвідати тренінг просимо повідомити до 11 грудня включно.

Чекаємо!

 

Президент дебатного клубу ННІПККМ "Сила слова"

Андрій Атрощенко




Коментарі [10]