Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Президент Кіровоградського відділення “Дебатної Академії” – лауреат конкурсу “Молода людина року”

      24 червня у Кіровограді відбулось нагородження лауреатів обласного конкурсу “Молода людина року — 2008”. Ініціатором проведення конкурсу виступило управління у справах сім’ї, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації за підтримки фонду «Відкрита Україна».

     Цей конкурс проводиться в області вперше. Урочисте нагородження було приурочене до Дня молоді.

     Переможців визначали в 14 номінаціях: “Молодіжний лідер року”, “Молодий соціальний працівник року”, “Молодий працівник правоохоронних органів року”, “Молодий журналіст року”, “Відкриття року в галузі спорту”, “Молодий вчений року”, «Молодий медичний працівник», «Молодий політик», «Молодий робітник», «Молодий державний службовець», «Молодий будівельник», «Молодий підприємець», «Відкриття року в галузі культури та мистецтв» та «Краща молодіжна ініціатива року».

     Свій коментар дав лауреат обласного конкурсу «Молода людина року-2008» в номінації «Молодіжний лідер року» - Президент Кіровоградського реґіонального відділення «Дебатної Академії» Дмитро Сінченко: «Вдячний, звісно, за визнання мого внеску у розвиток молодіжного руху в області. Я мав би, напевно, радіти, але і організація конкурсу, і сам конкурс викликають багато питань: «як формувалась конкурсна комісія?», «чому зала філармонії була майже порожньою?», «які критерії відбору переможців?» і багато інших нюансів… мені приємно отримати нагороду, але хотілось би, щоб вона мала ще й якийсь зміст… Хоча, напевне, спишемо це на недосвідченість в організації подібних заходів, і будемо сподіватись, що наступного року цей конкурс пройде організованіше і відкритіше, чого я щиро бажаю організаторам!»



Коментарі [3]