Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Літня Дебатна Школа

ОГОЛОШУЄТЬСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛІТНЮ ДЕБАТНУ ШКОЛУ

     Маємо за честь запросити дебатерів взяти участь у Літній Дебатній Школі, яка відбудеться 25-30 червня у місті Бердянську на березі мальовничого Азовського моря. Організаторами Школи виступають Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Дебатна Академія”, Бердянський державний педагогічний університет та громадська організація молодіжний клуб „Співдружність".

          Літня Дебатна Школа – це...

     Протягом сонячних літніх днів ви маєте можливість познайомитися із правилами дебатів, вдосконалити свою майстерність та навички гри, поділитися знаннями з іншими, конструктивно та весело програти в дебати, зробити крок до вдосконалення суддівства. А крім того, отримати море задоволення від спілкування з друзями та однодумцями, ласкавого сонця та природи берегів Азовського моря.

     Під час школи заплановано проведення тренінгів з правил для початківців у англомовних дебатах, заняття із суддівства для досвідчених гравців за Британським форматом парламентських дебатів, а також тренінги для школярів з формату Карла Поппера та World School Debate; турніри за обома форматами, а також турнір з фан-дебатів для демонстрації невичерпних запасів іскрометного гумору дебатерів.

     Учасники «школи» візьмуть участь в «круглому столі» та заходах, присвячених Дню Молоді. Також, у рамках Школи передбачена цікава та різнопланова культурна програма.

     Тренерами Школи стануть відомі у дебатній спільноті досвідчені дебатери та судді з Росії та України. Всього в Школі запланована участь 75 чоловік.

          Учасники Школи

     У Школі будуть приймати участь наступні групи:

Група школярів 8-11 класів -  вивчатиме формат Карла-Поппера та вперше в Україні будуть проводитися навчання по поширеному в Європі формату для школярів World School Debate. 

Група студентів з невеликим досвідом гри в дебати – вивчатиме техніки Британського формату Парламентських дебатів. Навчання здійснюватиметься англійською мовою.  

Група студентів з невеликим досвідом гри в дебати – вивчатиме техніки Британського формату Парламентських дебатів. Навчання здійснюватиметься українською мовою.  

Група дебатерів з великим досвідом гри в дебати – вивчатиме усі тонкощі суддівства різних форматів дебатів.

              Умови участі 

     Реєстраційний внесок для участі в Школі складає 355 грн., які мають бути перераховані на банківський рахунок організації після закінчення реєстрації. Оргкомітет  забезпечує учасників проживанням і харчуванням під час Школи. Умови проживання – студентська база відпочинку.

     Оргкомітет залишає за собою право конкурсного відбору учасників залежно від їхнього досвіду, мотивації та активності на етапі попередньої дистанційної роботи з учасниками. Перевага надається членам ВМГО «Дебатна Академія».

          Як взяти участь?
 
     Щоб взяти участь у Школі необхідно надіслати заповнену анкету (завантажити) на електронну пошту SummerDebateSchool@gmail.com до 18.00 до 30 травня. Перевага надається заявкам, які отримані першочергово.

     Із додатковими питаннями звертатися на електронну пошту SummerDebateSchool@gmail.com до Голови Оргкомітету Олексія Масютіна (моб. тел.80663932814) або до керівника молодіжного клубу «Співдружність» Масютіної Марині Едуардівні ( friend@berdyansk.info, тел. 80504848693).  

Прес-центр ВМГО „Дебатна Академія”




Коментарі [2]

— Aleksandr Slavskiy · чер 18, 12:34

Репортаж будет и в этом году!
:)