Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕБАТНИЙ ТУРНІР ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Український гуманітарний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Дебатна академія» 25–27 лютого 2011 року проводять Міжнародний дебатний турнір для школярів на тему: «Актуальні проблеми сучасності очима молоді».

Турнір присвячений обговоренню викликів, які постали перед світовою спільнотою у сферах екології, прав людини, культури та громадянської позиції молоді. Остаточне формулювання дебатних тем буде повідомлене після закінчення реєстрації команд-учасниць.

Місце проведення: Український гуманітарний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, пров. І. Козловського, 3).

Формат:  турнір відбуватиметься за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format) і складатиметься з двох треків: україномовного й англомовного; чотирьох кваліфікаційних раундів; півфіналу та фіналу.

Статуси учасників:
?- дебатери (учні 8 -11 класів), які володіють українською і/або англійською мовами;
?- супроводжуючий (тренер або суддя).
 
Для участі в турнірі необхідно з 15 листопада 2010 року до 15  січня 2011 року надіслати форму учасника (завантажити) на електронну адресу: uhl-edu@mail.ru.
           
Детальну інформацію можна отримати на сайтах ВМГО «Дебатна академія»: http//www.debate.org.ua або Українського гуманітарного ліцею: www.uhl-edu.kiev.ua.
Із додатковими запитаннями звертатися за телефоном: (044)- 253-07-89 або 067-449-4839.

Запрошуємо до участі команди з України та інших країн. Організаційний комітет залишає за собою право конкурсного відбору учасників.



Коментарі [2]