Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Нова перемога дебатного руху України

Нова перемога дебатного руху України: ВМГО «Дебатна Академія» визнана найкращою всеукраїнською молодіжною громадською організацією.

Під час урочистої церемонії нагородження, що відбулася 2 грудня у клубі «Disco Radio Hall», у присутності лідерів молодіжного руху зі всієї України було визначено переможців у всеукраїнському «Молодіжному рейтингу року-2009».

Протягом місяця голосування було за право бути кращими боролися понад 200 претендентів у різноманітних молодіжних напрямках. Результати виявилися надзвичайно щедрими для дебатерів України. ВМГО «Дебатна Академія» отримала впевнену перемогу у п’яти номінаціях:

Леся Оробець (Член Піклувальної Ради ВМГО «Дебатна Академія») перемогла у номінації «Молодий народний депутат -2009»;

Антон Штефан (Член Президії Харківського Відділення ВМГО «Дебатна Академія») переміг у номінації «Молодий депутат селищної ради -2009»;

Риторичний клуб «Майстер слова» (проект Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія») переміг у номінації «Місцевий тренінговий проект для молоді – 2009»;

Бюлетень «Дебати по-київськи» (проект Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія») переміг у номінації «Молодіжний журнал-2009»

І насамкінець, завдяки консолідованій підтримці дебатерів з різних куточків України ВМГО «Дебатна Академія» стала переможцем у номінації «Всеукраїнська молодіжна громадська організація 2009.

«Зрозуміло, що результати рейтингу відносні, - зазначила Олександра Матвійчук, Президент ВМГО «Дебатна Академія», - так як і визнання ВМГО «Дебатна Академія» найкращою молодіжною громадською організацією є тим авансом, який потрібно буде ще підтвердити активною громадською діяльністю. Водночас, надзвичайно важливо те, що дебатери України віддали свої голоси за ВМГО «Дебатна Академія». І в цій підтримці та згуртованості і полягає наша головна перемога. Саме ця перемога і є переконливим свідченням становлення дебатного руху України».

Ми дякуємо усім, хто взяв участь у голосуванні та підтримав дебатний рух України у всеукраїнському «Молодіжному рейтингу року-2009»!




Коментарі [5]

— Kira · гру 05, 02:16

Ya-a-ay!
Дебатна Академія підтримує свій статус.
Панове, це чудово!!