Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

День дебатера в Україні

Шановний дебатере!

Від імені усієї дебатної спільноти України щиро вітаю з нагоди нашого спільного свята – Дня Дебатера та другої річниці заснування ВМГО “Дебатна Академія”.

Цей рік був роком становлення нашої молодої організації. До дружньої дебатної спільноти приєдналися дебатери Сумської, Луганської та Полтавської областeй. Ми започаткували проведення наймасштабнішого в історії СНД міжнародного дебатного турніру «FIRE», найбільшого в Україні англомовного дебатного турніру «Kyiv Open», найекстремальнішого заходу «Школа лідерів дебатного руху» та багато інших цікавих заходів. Нашими новими друзями та партнерами стали відомі в Україні та світі громадські організації, державні установи, навчальні заклади, бізнесові структури та люди, які підтримують нашу ідею.

Ми переконливо довели, що нам це під силу за умов будь-яких несприятливих зовнішніх обставин.

Адже в нас є те, що дарує нам віру і впевненість у своїх силах, – це ти! Саме завдяки тобі, твоїй активній участі, твоїй безкорисливій допомозі, твоїй палкій підтримці, твоїй небайдужості, твоєму життєрадісному запалу, – все це є можливим.

 І сьогодні хочеться насамперед привітати тебе, наш дебатере! Сьогодні твій день!!! День, який є знаковим для всього українського дебатного руху!!!

З повагою до Вас, найкращими побажаннями та надією на подальшу співпрацю у майбутньому.

Олександра Матвійчук,

Президент ВМГО “Дебатна Академія




Коментарі [10]