Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Відкритий дебатний турнір «Березневе безумство»

Дорогі друзі!

    Київське відділення ВМГО "Дебатна Академія" запрошує Вас взяти участь у новому проекті – Відкритому дебатному турнірі "Березневе безумство", що відбудеться 21 березня 2009 р. в м. Києві.
    Якщо Ви хочете «розім’ятись» після зимової «дебатної сплячки», продемонструвати свої здібності, зустріти старих друзів, познайомитись з новими цікавими людьми та весело і з користю провести час – обов’язково станьте учасником нашого Турніру!
     Упродовж турніру на Вас чекає декілька сюрпризів! Один з них – «Приз глядацьких симпатій» – нагорода, якій не було аналогів у дебатному русі України! Про решту – зберігатимемо інтригу – приходьте на Турнір! Натякнемо лише, що з подібною концепцією Турніру Ви зіткнетеся вперше.
    Також на Відкритому дебатному турнірі "Березневе безумство" відбудеться не менш цікавий та довгоочікуваний захід – презентація книги ВМГО «Дебатна Академія», автором якої є Президент Київського відділення Боярський Назарій. А всі учасники Турніру зможуть отримати екземпляр книги від автора у подарунок!
          Про турнір
   Турнір відбудеться за Британським форматом парламентських дебатів.
     Резолюції – закриті та напівзакриті.
     Мова турніру – українська.
     Старший суддя – Костянтин Задоя.
     Орієнтовно турнір складатиметься з 3 відбіркових раундів, півфіналів та фіналу.
     Турнір розпочнеться 21 березня 2009 року о 9.30 год.
   Детальна програма Відкритого дебатного турніру «Березневе безумство» буде повідомлена пізніше.
          Умови участі
   Реєстраційний внесок для участі в Турнірі складає 25 грн. з учасника, а для членів ВМГО «Дебатна Академія» 10 грн. Реєстраційний внесок покриває вартість кави-паузи, роздаткових матеріалів учасникам та організаційних витрат. Звертаємо Вашу увагу, що бюджет проекту не передбачає забезпечення проживання іногороднім учасникам та відшкодування витрат на їх проїзд до Києва.
          Як взяти участь?
     Реєстрація на Відкритий дебатний турнір «Березневе безумство» проходитиме в он-лайн формі до 16 березня 2009 року.
При відборі пріоритет віддається членам ВМГО “Дебатна Академія” та тим заявкам, які надійшли раніше. Про результати буде повідомлено 17 березня 2009 р. (дата оголошення результатів відбору для іногородніх учасників визначається за попередньою домовленістю з Оргкомітетом).
    За додатковими питаннями звертатися до Голови Оргкомітету Турніру, Президента Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія» Назарія Боярського (м.т. 8-097-925-888-1, 8-093-03-77-66-7; e-mail: nazarini@ukr.net ).
З повагою, Боярський Назарій
Президент Київського відділення ВМГО "Дебатна Академія"
та Оргкомітет
Відкритого дебатного турніру «Березневе безумство»




Коментарі [21]