Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Запрошуємо на Третій ВДТ "Березневе Безумство"!

Дорогі дебатери!
     Вже не перший рік весна дає нам можливість весело та корисно провести час, граючи в дебати. Отже, Третій Відкритий дебатний турнір «Березневе безумство» стане ще більш безумним. Хто сказав, що «Березневе безумство» має відбуватися обов’язково в березні? Цього року турнір відбудеться 09 квітня!!! Організатором заходу є Київське відділення ВМГО "Дебатна Академія".
     Турнір проходитиме у приміщенні ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана", що за адресою проспект Перемоги 54/1.
     Особливістю даних дебатів є їх шалений драйв, який проявляється у всьому - у стилі команд, у темах раундів, у веселощах між дебатами. І досвідчені дебатери, і новачки знайдуть тут приємні речі для себе. Які саме? Це вже Ваша особиста справа. Адже протягом турніру відбувається багато несподіваного та шокуючого. Така вже у нас концепція Турніру!!!

     Головне, що потрібно знати учаснику турніру:
- Турнір відбудеться за Британським форматом парламентських дебатів;
- Мова турніру українська;
- У програмі заходу 3 відбіркові раунди, фінал та чимала кількість сюрпризів;
- У нас будуть найсмачніші кава-брейки за всю історію дебатного руху (ще смачніші, ніж завжди!).

     Решту краще побачити і дізнатись, прийшовши на сам Турнір!!! Щоб взяти участь у Турнірі необхідно до 02 квітня 2011 р. (включно) заповнити реєстраційну форму (перейти).

     Заповнення Вами цієї реєстраційної форми означає, що Ви погоджуєтесь взяти участь ВДТ «Березневе безумство», а також сплатити реєстраційний внесок у розмірі 40 грн. (для членів ВМГО «Дебатна Академія» - 30 грн.). Реєстраційний внесок покриває вартість кави-брейків, роздаткових матеріалів, призів та організаційних витрат. Зверніть увагу, що для участі в проекті гравці реєструються індивідуально, отже, прослідкуйте, щоб Ваш партнер по команді (за наявності) своєчасно надіслав реєстраційну форму!!!
     Увага! Бюджет проекту не передбачає забезпечення проживання іногороднім учасникам та відшкодування витрат на їх проїзд до Києва.
     Результати реєстрації будуть повідомлені учасникам 03 квітня.

     Якщо Ви хочете отримати порцію веселих дебатів? Познайомитися з цікавими людьми? Приходьте на Турнір 9 квітня! Зарядіться енергією березневого безумства у квітні. Запевняємо - її вистачить на увесь рік!!!
     За додатковими питаннями звертатися до Голови Оргкомітету Турніру Добровольської Наталії (її безумний е-мейл: little_sunnyface@bigmir.net, та номер мобільного: 0633452341 begin_of_the_skype_highlighting            0633452341      end_of_the_skype_highlighting).

З повагою, Боярський Назарій
Президент Київського відділення ВМГО «Дебатна Академія»
та Оргкомітет ВДТ «Березневе безумство»




Коментарі [24]