Дебатна Академія Дебати Заходи Періодика Галерея
Новини Партнери Посилання Форум Контакти
Дебатний календар   
 

Новини


Дебатна Академія » Новини

Риторичний клуб ВМГО «Дебатна Академія» запрошує

Поетами народжуються, ораторами стають.

Перефразований Цицерон 

     Київське Відділення ВМГО «Дебатна Академія» має за честь запросити дебатерів взяти участь у роботі Риторичного клубу «Майстер слова».

Риторичний клуб - це...

 

    Від тепер Риторичний клуб стає ще більш зручним та корисним. Зустрічі будуть відбуватися один раз на місяць у один з вихідних днів та триватимуть 5 год. кожна. Заплановано 12 зустрічей, кожна з яких матиме свою тематику. Ви можете відвідувати усі засідання або ж ті, які забажаєте.

     Учасники Риторичного Клубу будуть вивчати прийоми ораторської майстерності, знайомитися із основними логічними законами, застосовувати навички психологічного впливу, опановувати премудрості невербальних засобів комунікації, вдосконалювати акторську майстерність та на власному досвіді переконаються, чому риторику називають наукою успіху. 

     По закінченню Риторичного Клубу "Майстер Слова" Ви отримаєте СЕРТИФІКАТ (за умови відвідування більшості занять та виконання підсумкового завдання), який засвідчуватиме той факт, що Ви пройшли курс лекцій з риторики та при пред'явленні якого Ви матимете переваги при відборі до участі у заходах ВМГО "Дебатна Академія".

Умови участі

 

     Реєстраційний внесок для участі в Риторичному клубі складає 20 грн. за заняття. Для членів ВМГО «Дебатна Академія» 10 грн. за заняття. Реєстраційний внесок покриває вартість кави-паузи, роздаткових матеріалів учасникам та організаційних витрат. 

Як взяти участь?

 

     Для того, щоб записатися до складу учасників перед кожним заняттям потрібно направити лист із темою «Заявка» на електронну адресу rytoryka@gmail.com.

     До листа потрібно прикріпити заповнену Анкету учасника заняття Риторичного клубу «Майстер Слова». За додатковими питаннями звертатися до Президента Київського Відділення ВМГО «Дебатна Академія» Назарія Боярського (м.т. +380979258881, e-mail: nazarini@ukr.net )

Завантажити анкету учасника




Коментарі [2]

— САША · вер 30, 04:40

Рыторыка як наука